Ураааа, днес дойдоха билетите за концерта на Therion в Букурещ. Нямам търпение да стане вечерта на 9-ти декември и те да се развихрят. Скоро не съм ги слушал сериозно, така че трябва да потренирам малко с техните албуми. To Megatherion!

Концертът ще се състои в Palace Hall в центъра на румънската столица:

Залата също изглежда доста обещаващо:


6 kоментара за “Билети за Therion”


 1. Zori каза

  Супер! Благородно завиждам 😉
  Днес най-после мога да поръчам нашите билети – стискайте палци да не са свършили! 🙂

  Къде ще нощувате?


 2. Zori каза

  п.с. И как ще пътувате? Може да цъфнем в Букурещ заедно, та да сме по-внушителна бг агитка. Ако пък сте си със собствен транспорт, поне може да ударим по 1 заедно в Букурещ в името на мероприятието. 😉


 3. Loshia каза

  Ами нашата програма е малко сложна. Един от хората, които ще ходим, е от Русе, та първо ще преспим там вечерта преди концерта, после събота разглеждаме Букурещ, после веднага след концерта се мятаме в колата и живи-здрави нощуваме пак в Русе. След което се прибираме неделята по някое време в София.
  За билети препоръчвам да побързаш, защото все пак цялата зала е май към 4000 дущи капацитет, от които може би половината са с евтини билети. Самите билети пристигнаха за по-малко от седмица директно от румънските организатори. Много съм доволен от обслужването и на Therion Store, и на Aquarium, които бяха достатъчно любезни да запазят хубави места, след като им пратих писъмце.


 4. Zori каза

  Заръчах! 🙂 Сега следва дългото чакане…

  Къде са ви местата за концерта?

  Доста странно ще ми е на концерт със седалки, но това е такова грандиозно събитие, че седалките му отиват 😉

  По план ще спим в хостел, резервиран от организаторите специално за събитието. Звучи обещаващо. 🙂


 5. Loshia каза

  За седмица трябва да са пристигнали и от пощата трябва да ви пратят уведомително писмо. Понякога може и да не пристигне бележката от пощата, така че края на седмицата, началото на следващата можеш лично да провериш дали нямаш писмо за теб.

  А местата ни са хубави. Втори ред, сектор К, някъде към средата. Дано и на вас се паднат добри места! Стискам палци 🙂


 6. Zori каза

  Да, много добри места! 🙂 Аз поръчах билети II клас… макар че някои от тези места са доста забутани – дано не ни се паднат такива! Мерси за стискането на палци 😉

  Btw, тук стана като private chat – май е по-добре такива разговори да са по мейл или icq (аз съм 103361625).

Моля използвайте кирилица!