Next

Next Много приятно филмче се оказа Next. Там главният герой, в случая Никълъс Кейдж, може да вижда в бъдещето. И по-точно, може да предвиди какво ще се случи в следващите две минути. Което си е яко, като се замисли човек. Можеш да си караш колата и да изпреварваш на завой, защото ще знаеш, че там няма да има друга кола в насрещното. Или играеш в казино и знаеш какво ще се падне на рулетката. Или минаваш на другия тротоар, защото иначе една саксия ще падне върху тен. Възможности колкото искаш. Проблемът идва, когато се е задействала поредица от събития, която води до неприятен изход след повече от две минути. Например влизам в тунел, който се минава за 5 минути и по средата на тунела идва влак 🙂

Филмът е доста свеж, гледа се на един дъх и е забавен до самия си край (който е от тип „леко неочакван“). В сравнение с Deja-vu е много, много по-напред по всички параграфи.

Оценка: 9/10. За всички Travelers in Time.


Един коментар за “Next”


  1. Илиян Бетовски каза

    Моето мнение е коренно различно от това, кеото е по-горе. Аз пък изобщо не го харесах именно заради края му. Тъкмо се кефих на филма, колко готино е направен, колко яка идея има и като видях как не ми представят нищо за край, ми развалиха хубавото мнение от филма.
    Определено Deja Vu е по-готин от Next!

Моля използвайте кирилица!