За мен

Може би да напиша две-три думи какво ви очаква тук? Аз съм програмист, обичам да играя, слушам музика, чета книги и гледам филми. Общо взето това и ще намерите тук. Това не е личен дневник, а по-скоро неща и събития, които са ми направили впечатление по един или друг начин. Например хубава игра, която съм превъртял, концерт на който съм бил или весела история, която съм чул.

Може би трябва да спомена, че не пиша с цел някой друг освен мен да чете тук. Ако намерите нещо интересно – радвам се. А след мноооого години ще чета какви съм ги писал и ще се смея.

Ако искате да си поговорите с мен за нещо – натиснете линка в горния десен край.


8 kоментара за “За мен”


 1. Doroteya каза

  Много изчерпателен сайт, поздравления за автора. Харесва ми стила ти на писане, че на простичък език е обяснено всичко, без да се затормозява възприемането с трудни термини. Само така!


 2. Дядо Тимотейко каза

  Браво, готин сайт с полезна информация! Аз се занимавам с един подобен проблем за зареждане от мрежата, но този път целта не е инсталация без КД, а зареждане на Уйн на бездисков клиент (щото твърдият диск и КД устройство се скапаха). Проблемът е доста по-сложен. С memdisk можеш да заредиш и изображение на цял твърд диск в паметта (стига да се събира в нея). Уйн 98 при добро окастряне се събира в 50 МБ, но по принцип ти трябва 256 МБ рам диск, ако не го кастриш. Друг проблем, който се явява, е че не можеш да създадеш изображението на самия целеви компютър (защото няма твърд диск). То трябва да се направи на друга машина (виртуална или не) и после като заредиш през мрежата почти никакви драйвери не са съвместими с целевата машина. Тя няма мрежа/КД и т.н. Решението е да опиташ да побереш и инсталационните файлове на рамдиска или по някакъв начин предварително да инсталираш необходимите драйвери още на първия компютър.


 3. Кристина каза

  чаай че почнах да пиша на латинка…и трябваше да трия сичко…щото май традицията повелява да се пише на кирилица (а за кво не са я кръстили и на методий баси, но тва е друг въпрос)….
  та…фъктхенорм.нет е ..не знам как точно да го нарека…ама нека да пробвам с най-индивидуално оригинално непревзетото директно и реално-леко-иронично-и-забавно-цинично-представящо нещата нещо из нета на което съм попадала в псоледните айде няма да казвам години да не се превъзнесеш мн..ама месеци :П
  та евала брато!!голям си кво да ти кажа…сигурно си го знаеш тва де
  та само ми беше мн интересно да те питам дали си от софия?и да не би да си учил в щатите..имаш някво мислене на човек, който се е сблъсквал с действителността на ебаната им „американска мечта“…или деанам…може и да ми се струва!?!


 4. martin каза

  Статията ти за Гизмо беше доста интересна, обаче нещо не стана. Ей тая тъпа п…а само говори, и въобще не можах да се свържа с никакъв телефон. Ако ми кажеш как е станало при теб, ще напиша стихотворение за тебе :))) Благодаря ти предварително!


 5. добрия каза

  браво, сайтът ти е много готин… пишеш приятно, забавно и грамотно – евала 🙂


 6. CappY каза

  Плюсче и от мене за сайта. 😉 А 1 въпрос: с каква ОС си ? 🙂


 7. Нели каза

  Впечатлена съм! Благодаря! Много полезни статии!
  Намерих няколко относно моя проблем. Сега се надявам да успея да се справя с машината. Попаднах на този сайт случайно и вече ще гостувам честичко. Още веднъж благодаря! 🙂


 8. Nepoznat Zlodey каза

  Скоро ще хакна този сайт! Никакво инфо и активност повече от половин година! Гответе се!

Моля използвайте кирилица!